Private charter

Met een exclusief gezelschap genieten van ultieme luxe en uitstekende service? Boek een privézeilcruise aan boord van de Stad Amsterdam.

NEEM CONTACT OP
Home > Private charter

Boek je eigen zeilcruise in de Cariben

Of je nu op zoek bent naar een ontspannen dagtocht, een onvergetelijke zakelijke excursie of een avontuurlijke zeilvakantie: een privé zeilcruise op de Stad Amsterdam is een fantastische manier om het Caribisch gebied te verkennen. Laat je meevoeren langs tropische eilanden, op een luxe zeilschip met de allerbeste service.

Vraag naar de mogelijkheden

Een zonovergoten ervaring

Leun achterover en geniet van de mooiste tropische bestemmingen, het indrukwekkende leven op zee en de fantastische service van onze hosts. Boek je een privézeilreis met vrienden, familie of misschien wel voor een zakelijk gezelschap? Laat ons je wensen weten, dan zorgen wij dat het je onderweg aan niets ontbreekt.

Eilandhoppen in luxe

Het Caribisch gebied is een verzameling van tientallen eilanden in de Caribische Zee, het ene nog prachtiger dan het andere. De eilanden die we bezoeken zijn onder andere Sint Maarten, Martinique, Saint Lucia, Saint Kitts en Nevis, en Saint Vincent en de Grenadines. Bekijk ons aanbod van luxe zeilcruises om te ontdekken hoe een cruise aan boord van de Stad Amsterdam eruit kan zien.

Een dag aan boord

08:00 Neem een heerlijke ochtendduik in het frisse zeewater
09:00 Ontbijt op het maindeck
10:00 De zeilen worden gehesen, help je mee?
10:30 De crew vertelt en leert je graag alles wat je wilt weten
12:00 Geniet van de verse lunch
16:00 Voor anker in een mooie baai en ga snorkelen
18:00 Tijd voor een drankje en een voorgerechtje
19:00 BBQ aan dek
21:30 Geniet van een cocktail in een lokale strandbar
23:30 Met de tender weer terug aan boord

ONZE LUXE ZEILCRUISES

Informatie

Home > Private charter