Algemene Voorwaarden

Hier kunt u voor de verschillende reizen en evenementen die we verzorgen de algemene voorwaarden bekijken.

Home > Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden Dagtocht

> Klik hier

Algemene Voorwaarden Meerdaagse tochten

> Klik hier

Algemene Voorwaarden Zakelijke Evenementen en Tochten

> Klik hier

SGR GARANTIE

Clipper Stad Amsterdam is aangesloten bij SGR. U kunt dit controleren op de website van SGR. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de, op deze internetsite gepubliceerde meerdaagse reizen, onder de garantie van SGR. Deze wettelijk verplichte garantie houdt in dat de consument verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij (de rederij) door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. De reissommen op de website zijn inclusief een bijdrage aan SGR.

Tall Ships America

Tall Ships America, opgericht in 1973, is een non-profitorganisatie die door het Congres is aangewezen als de Nationale Zeilopleidingsorganisatie die de Verenigde Staten vertegenwoordigt.

Tall Ships America ondersteunt en promoot de schepen, deelnemers en programma’s van de zeilopleiding en de tall ships door middel van relaties met de overheid en regelgevende instanties, belangenbehartiging, professionele ontwikkeling en opleiding. Maar ook door middel van de jaarlijkse conferentie over Sail Training en Tall Ships, de TALL SHIPS CHALLENGE® serie van races en evenementen, beurzen en subsidies, en de tweejaarlijkse publicatie van Sail Tall Ships!, ’s werelds definitieve directory van zeilopleiding.