Zakelijke zeilevenementen

De Stad Amsterdam is de perfecte locatie voor een bijzonder bedrijfsevenement, een dagtocht of een meerdaagse zeilreis.

NEEM CONTACT OP
Home > Corporate hospitality

Connecten met je klanten of collega’s

Van het prachtige kaartenhuis en het originele tuigage tot het prachtig onderhouden teak houtwerk: alles aan boord van de Stad Amsterdam ademt de romantiek van de negentiende eeuw. Tegelijkertijd biedt het schip alle comfort en luxe die je maar kunt wensen. Ons professionele horecapersoneel zorgt bovendien voor een gastvrije en ontspannen sfeer. De ideale locatie voor een bijzonder bedrijfsevenement met ruimte tot wel 200 gasten, denk aan een cocktailparty, een meerdaagse cruise of een avontuurlijke dagzeiltocht om de teamdynamiek een boost te geven.

Zeilschip met internationale allure

Al 25 jaar organiseren we op de Stad Amsterdam zakelijke evenementen voor bedrijven die hun klanten of medewerkers graag op een unieke netwerklocatie ontvangen. Dat doen we in havensteden over de hele wereld, van Londen tot Tokio en van Kaapstad tot New York.

Een vergadering, diner, presentatie… of toch een een- of meerdaagse zeiltocht? Het internationale karakter van de Stad Amsterdam biedt unieke mogelijkheden om nieuwe contacten te leggen en zaken te doen op de belangrijkste markten ter wereld.

Luxe catering aan boord

Natuurlijk is je evenement pas geslaagd met goed eten aan boord. Op ons moderne zeilschip is alles mogelijk: een barbecue op het dek, een diner in de longroom, een uitgebreid lopend buffet of een cocktailparty met heerlijke hapjes en drankjes.

Uiteraard met de uitstekende service van onze hosts. Afhankelijk van de weersomstandigheden beslissen we om de maaltijden in buffetvorm, in canapéstijl of aan tafel uit te serveren. Vraag naar het cateringmenu voor de mogelijkheden.

Capaciteit

Informatie